Середа, 24.04.2024, 21:11
Вітаю Вас Гість

ПП "HIKO-СТИЛЬ"

м.Луцьк, вул. Б. Хмельницького, 38/2, тел. 8 (0332) 21-03-64

Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2009 » Червень » 30 » Наше підприємство реставрувало найбільший прапор України!
Наше підприємство реставрувало найбільший прапор України!
19:01
Цікава пропозиція щодо співпраці надійшла від секретаріату УНП (Української народної партії), до чергової річниці відзначеня Берестецької битви, нас попросили реставрувати найбільший прапор України! Ми з цікавістю взялися за роботу. Коли четверо чоловіків принесли у рулоні полотнище 35м.х45м. , головний технолог виробництва Ганна Шаварська та швеї Людмила Рублюк і Олена Медяник - були дещо шоковані. Адже виробничі приміщення аніяк не пристосовані до подібних виробів. Зрештою - рішення віднайшлося - згорток перенесли на дах будівлі і розгорнувши по половині взялися усувати численні пошкодження. Цей прапор мандрував усією Ураїною, і от зараз аби відновитися потрапив до рук вправних спеціалістів ПП "Ніко-стиль".
Термін виконання - 2 робочих дні. До речі, згодом на відзначені чергової річниці битви під Берестечком його носили 12 хлопців, а у нас з цим прапором впоралися два хлопці та три тендітні дівчини.






Ми щиро дякуємо нашим працівникам за відвагу та працю, атже настільки терміново виконати подібний обсяг робіт наврят чи вдасця пересічній швейній фірмі. Та віримо, що попереду безліч нових та цікавих замовлень які будуть виконані не менш професійно!
Переглядів: 2111 | Додав: nikostyle | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Меню сайту

Календар новин

Пошук

Друзі сайту

Форма входу
Статистика

Онлайн всього 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz